Visie

Nooit was het milieu vraagstuk zo urgent als nu, energie en grondstoffen worden schaars en overal in onze omgeving worden de effecten van de mens onhoudbaar. Daarom heeft Manos zich sinds de oprichting in 2006 gericht op duurzame bouw en energietechniek. Dit heeft zich geuit in het toepassen van hoogwaardige en ecologische materialen, moderne technieken maar natuurlijk ook in een dooordachte en veilige uitvoering.

In de eerste jaren heeft het bedrijf zich vooral gericht op afbouw en isolatie. Daarnaast ook op verbouwingen en laag-temperatuur verwarming. Sinds pv-systemen interresant werden in Nederland, is dit een belangrijke tak geworden. Door samenwerking met meerdere bedrijven binnen de branche zijn er veel installaties gerealiseerd van verschillende soorten en maten.

Manos is in 2006 opgericht door Atilla Hermus. Naast scholing in elektrotechniek en fotonica heeft Atilla een brede bouwkundige vorming gehad in de praktijk en is geïnspireerd in het familiebedrijf Hermus Milieu en Bouw en het Spaanse Ingema Solar.

Uw Bericht

Verbouwing van een oude bibliotheek
Verbouwing van een oude bibliotheek in Wageningen tot modern kantoorgebouw. Manos heeft voor dit project de leiding op de uitvoering gehad i.o.v. Hengst Vastgoed.
Renovatie van een badkamer met nieuw tegelwerk.
Montage flat-fix met noord zuid lijnen. Op dit project was waren er vanwege een hoge winddruk extra maatregelen nodig.
Veldopstelling van pv-panelen in Zandvoort. Hier is een systeem van Valk toegepast.